Veilige en snelle verzending in Nederland en België

Een Spaans paradijs

We ontmoetten de eigenaar van Finca La Donaira enkele jaren terug. Hij was toen hard bezig om La Donaira te realiseren in Andalusië, Spanje, en kocht verschillende spullen bij ons om de finca in te richten, zoals spiegels, schilderijen, kroonluchters en meer dan 80 stoelen! Het waren erg veel verschillende spullen, dus boden we aan om alles naar Spanje toe te brengen. Toen we er waren, wilden we eigenlijk niet meer naar huis!

La Donaira
La Donaira is een unieke plek: in een afgelegen vallei in Andalusië vind je een authentieke 'finca' met verschillende verblijfsaccomodaties. Er is zowel een binnen- als een buitenzwembad, er is een sauna en een hammam. Bij de finca horen bovendien nog een boerderij, bossen en een kruidentuin.

Filosofie
Naast accommodaties, beschikt La Donaira over 1700 hectare grond in Serranía de Ronda. Op de boerderij vind je verschillende dieren, waaronder schapen, geiten, kippen en ezels. De boerderij wordt gerund volgens de permacultuur-principes. Deze zijn terug te vinden in alles wat op La Donaira wordt georganiseerd - van ecologische educatie programma's, het interieur en de organisatie van kunst- en muziekfestivals. Op La Donaira vind je doorgaans een mooie mengeling van vrijwilligers, experts en gasten uit alle lagen van de samenleving. Dit alles biedt een bijzonder inspirerend verblijf vol vernieuwende ideeën.

Paarden
Essentieel onderdeel van de boerderij is het fokken van schitterende Lusitano paarden, die volgens Natural Horseman principes worden gefokt en getraind. Momenteel zijn er 70 paarden op La Donaira.

We kunnen deze schitterende plek alleen maar aanraden. Neem zelf een kijkje: La Donaira